Bart Meulepas, Door Hendriks, Harrie van de Kolk, Jan van den Heuvel, Jan Kersten en Riek Lamers gaan samen met een aantal bestuursleden de voorbereidingscommisie vormen voor dit jubileum.
Geweldige cheque van Rabo ClubSuport ontvangen!
Hart in Actie sportvereniging heeft een bedrag van € 1.571,86 opgehaald! Alle stemmers heel hartelijk bedankt!!
Begin het najaar goed met gezellig en pittig sporten en bewegen
Sportvereniging Hart in Actie start vanaf begint vanaf 4 september weer met sporten en bewegen voor mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD.
Dank u wel allemaal!
Op zaterdag, 18 mei van 11.00 tot 17.00 vond in City Resort in Mill een boeiend en gevarieerde Gezond Leven Event plaats met informatiestands, demonstraties, een Goei Leven plein en interessante lezingen.
Ben Wijnen benoemd als lid van verdienste van Hart in Actie
Ben Wijnen benoemd als lid van verdienste van Hart in Actie
Gezond leven Event in Mill boeiend, gevarieerd en een succes
Het bestuur van Sportvereniging Hart in Actie dankt iedereen die er mede voor gezorgd heeft dat het Gezond Leven Event zeer geslaagd is.
Aanvang sportlessen nieuw seizoen vanaf 3 september 2019
Chronisch aandoening? Blijf in beweging met wandelvoetbal of volleybal!
De sportlessen beginnen weer vanaf dinsdag 3 september 2019.
Zie onze website pagina “Onze sporten”
18 mei het boeiendste, meest gevarieerde Gezond Leven Event in City resort Mill
Op zaterdag, 18 mei van 11.00 tot 17.00 uur vindt in City Resort in Mill het boeiendste, meest gevarieerde Gezond Leven Event plaats van de regio land van Cuijk. Een Event met informatiestands, demonstraties, een Goei Leven plein met lekkere en gezonde hapjes en drankjes en interessante lezingen.
Update van het “Gezond Leven Event” trajectplan
“Gezond Leven Event”. Een Event met zo’n beetje alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl, gezonde voeding, bewegen en sport, voor jong en oud!
“Aan dooie en gezonde mensen verdient men niet, aan zieke mensen wel”.
Zoals vroeger meegaan met de seizoenen was zo slecht nog niet. In de herfst at je fruit en dat moest je snel opeten. In de winter viel je af maar in onze huidige eet maatschappij wordt het nooit meer winter”.