Begin het najaar goed met gezellig en pittig sporten en bewegen

Sportvereniging Hart in Actie start vanaf begin september weer met sporten en bewegen voor mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD.

Je kunt over sporten lezen, filmpjes kijken, naar verhalen luisteren, maar het zelf doen is toch gewoon het mooiste en het beste. Samen met mensen met een chronische aandoening verantwoord, gezellig maar ook pittig sporten. 

Niet om een prestatie neer te zetten, maar lekker met een groep sporten. Na een verantwoorde en leuke warming up gaat men volleybal of wandelvoetbal spelen.

Het gaat er zo nu en dan echt wel fanatiek aan toe, maar altijd verantwoord. Het gaat niet om het winnen maar het is wel leuk om ook te scoren en naar huis te gaan met de ervaring dat je een potje hebt gewonnen. Iedereen doet mee op eigen niveau. Goed voor je gezondheid, en je wordt er gewoon fitter van.

Sportlocaties, sportavonden en tijden

De Wester Mill

Op de dinsdagavondenwordt in de Wester gesport van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:00 tot 21:00 uur. Er wordt dan volleybal gespeeld.

Op de donderdagavondenwordt in de Wester gesport van 18:00 tot 19.00 uur. Er wordt dan wandelvoetbal gespeeld

Op de donderdagavondenwordt in de Wester van 19:00 tot 20:00 uur gesport. Er wordt dan volleybal gespeeld.

De Wis Langenboom

Op de woensdagavonden wordt in de Wis gesport van 19:30 tot 20:30 uur. Er wordt dan volleybal gespeeld.

Beweging en sport helpt je gewicht op peil te houden en is goed voor je hart- en bloedvaten, botten en hersenen. Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. Werken aan een goede conditie is dus zeker de moeite waard.

Meer weten

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wilma de Klein telefoon 06-10125101 of Mieke van de Kolk 0485-453826 of Guus Fonteijn 06-22552427.