10 maart 2020 viert Hart in Actie haar 25-jarig bestaan.

Op 10 maart 2020 viert Hart in Actie haar 25-jarig bestaan. Bart Meulepas, Door Hendriks, Harrie van de Kolk, Jan van den Heuvel, Jan Kersten en Riek Lamers gaan samen met een aantal bestuursleden de voorbereidingscommisie vormen voor dit jubileum.

Wij zijn de initiatiefnemers bij de oprichting recreatieve sportvereniging Hart in Actie veel dank verschuldigd. Door hun visie en vooruitziende blik ten aanzien van het belang van bewegen voor patiƫnten met een chronische aandoening, is een stevig fundament gelegd voor onze mooie vereniging.

Hart in Actie onderscheidt zich van andere sportverenigingen in de gemeente Mill en Sint Hubert, met aangepast sportaanbod en aangepaste activiteiten. Maar Sportvereniging Actie doet meer:

  • Hart in Actie activeert en informeert haar leden en de bevolking van de gemeente Mill om gezonder te leven en meer te bewegen.
  • Hart in Actie levert daadwerkelijk een structurele bijdrage aan de realisering van het gezondheidsbeleid in het Land van Cuijk.
  • Hart in Actie heeft met haar sportactiviteiten meegeholpen de gemiddelde zorg- en maatschappelijke kosten te beperken.
  • Hart in Actie vervult door haar activiteiten en initiatieven een voortrekkersrol en is daardoor een ideale omgeving om de gehele doelgroep te ontmoeten en te activeren.
  • Hart in Actie is een belangrijke partner voor de gemeente Mill en Sint Hubert om een gezondere gemeente te worden.Dus alle reden om ons 25-jarig jubileum te gaan vieren. Guus Fonteijn Voorzitter

Dus alle reden om ons 25-jarig jubileum te gaan vieren.

Guus Fonteijn Voorzitter