Stemmen jullie ook op ons?

Sportvereniging Hart in Actie neemt in het najaar deel aan de Rabo ClubSupport campagne voor lokale clubs en verenigingen. Stem op Hart in Actie.

Blijf bewegen en sporten

Wethouder Erik van Daal is duidelijk”Sport en bewegen verbetert de kwaliteit van leven, ook voor mensen die al wat ouder zijn of die een chronische aandoening of beperking hebben”.

25 jarig jubileumfeest zaterdagmiddag 27 november 2021

zaterdagmiddag 27 november 2021 vindt hopelijk het Jubileum feest van Sportvereniging Hart in Actie plaats. Eindelijk! De oorspronkelijke datum van ons feest was 5 april 2020. Toen zaterdag­middag 27 november 2021.

IN MEMORIAM TOON HERMSEN : Oprichter en erevoorzitter van Hart in Actie.

De Oprichter en erevoorzitter van sportvereniging Hart in Actie Toon Hermsen is op 17 augustus 2020 overleden. Voorzitter Guus Fonteijn heeft tijdens de crematie op 24 augustus Toon herdacht als een man van woorden en daden. Als de Godfather van de AED 6-minuten zone die heel Nederland hartveilig wilde maken.

Genieten, sporten en een gezonde leefstijl gaan goed samen!

Sporten bij Hart in Actie was volgens Erik van Daal een plezierig en pittig gebeuren waarin optimaal werd gesport. Hij was enthousiast en dankbaar dat Sportvereniging Hart in Actie al meer dan 25 jaar sporten en bewegen voor mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD verzorgt.

Langenboom weer een stukje HARTVEILIGER

OP 1 juni 2020 is de AED van Hart in Actie overgedragen aan het bestuur van gemeenschapsaccommodatie De Wis in Langenboom. De AED hing vele jaren in de hal van de Wis. Harrie van de Kolk, heeft al die tijd het onderhoud van de AED in de Wis verzorgd.