Kom gezellig sporten

Begin het najaar goed. Kom gezellig sporten bij Hart in Actie?

Bij sportvereniging Hart in Actie kun je al meer dan 27 jaar sporten en bewegen, speciaal voor mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD.

Beweging en sport dragen bij aan een gezond gewicht, zijn goed voor je hart- en bloedvaten, botten en hersenen, en verlagen het risico op diverse chronische ziekten.

Begin het najaar van 2023 goed door gezellig en pittig te sporten bij Hart in Actie! Samen sporten met mensen die ook een chronische aandoening hebben, is niet alleen verantwoord maar ook erg gezellig.

Je kunt twee keer gratis meedoen; kom gewoon langs op één van onze sportavonden om kennis te maken en mee te doen. Ervaar zelf of sporten bij Hart in Actie iets voor jou is!

Het is fijn om samen met mensen met een chronische aandoening verantwoord en gezellig, maar ook pittig, te sporten. Het draait niet om prestaties, maar om het plezier van het sporten in een groep.

Iedereen doet mee op zijn eigen niveau, dus je hoeft geen ervaring te hebben met volleybal. Het is goed voor je gezondheid en je wordt er fitter van. Na het sporten is er ook gelegenheid om gezellig na te praten en wat te drinken met elkaar.

Bij Hart in Actie kun je op dinsdagavonden in de Wester sporten van 19:00 tot 21:00 uur met volleybal.

Op donderdagavonden is er wandelvoetbal in de Wester in Mill van 18:00 tot 19:00 uur en volleybal van 19:00 tot 20:00 uur.

In de Wis in Langenboom wordt volleybal gespeeld van 19:00 tot 20:00 uur.

Voor aanmeldingen en informatie kun je contact opnemen met:

  • Wilma de Klein: 06 –1012 5101
  • Mieke van de Kolk: 0485 – 453826
  • Johan Verheijen (wandelvoetbal): 06 -1683 8713

We zien je graag vanaf 29 augustus bij Hart in Actie!