Nelly verdient een bloemetje

Namens het bestuur van Hart in Actie was ik op bezoek bij Nelly Schouten uit Mill. Het was een verrassingsbezoek. We gaan Nelly een bloemetje en cadeaukaart brengen. Het is Valentijnsdag de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Maar daarvoor ben ik niet door het bestuur op pad gestuurd. 

Nelly kijkt verbaasd als ik haar de bloemen aanreik. Ze vraagt, “Waarom krijg ik die bloemen?”

Nelly is bijna drie jaar lid van Sportvereniging Hart in Actie en heeft het afgelopen half jaar twee personen geïnteresseerd voor onze club zodat deze lid geworden zijn. En dat verdiend een bloemetje en cadeautje. 

Wilt u ook verrast worden met een bloemetje en cadeautje?Ieder lid die een nieuw lid aanbrengt voor te sporten en die ook contributie heeft betaald krijgt van Hart in Actie als blijk van waardering een bloemetje en cadeautje. Wie volgt? Succes! 

Guus Fonteijn