Wij wensen iedereen een zalig kerstfeest en een gezond en voorspoedig 2020.

MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 

  • TUSSEN KERSTMIS EN NIEUWJAAR IS ER GEEN SPORTEN. 
  • In 2019 eindigen de sportlessen in de Wester op dinsdag 17 december en op donderdag 19 december. In de Wis eindigt de sportles op woensdag 18 december. Na de sportles wordt er op deze avonden getrakteerd op kerstbrood en glühwein. 
  • De sportlessen beginnen in 2020 in de Wester op donderdag 2 januari en op dinsdag 7 januari. In de Wis begint de sportles in het nieuwe jaar op woensdag
    8 januari. 
  • Zoals de sporters in de Wester inmiddels mogelijk al gezien hebben, is de AED verwarmde buitenkast geplaatst. Hierdoor zal binnenkort 24/7 gebruik kunnen worden gemaakt van de AED bij calamiteiten. De officiële overdracht zal in overleg met het bestuur van de Wester plaats vinden. Jullie horen dat nog van ons. 
  • Het bestuur van Hart in Actie heeft besloten om deel te nemen aan de Regionale Seniorenbeurs die wordt gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 april 2020 in City Resort (Voorheen Fitland) in Mill. De bezoekers van de Seniorenbeurs behoren 100% tot onze doelgroep. 
  • Het is wel belangrijk dat we voldoende personen hebben die de stand bemensen om informatie te verschaffen en onze mooie club te promoten. Begin 2020 zullen wij jullie benaderen om je aan te melden om één of meerdere ‘diensten te draaien’. Ons inziens zouden telkens twee vrijwilligers in de stand moeten staan.