Volleybaltoernooi Langenboom

Volgens goed gebruik was er ook dit na jaar weer een sportieve ontmoeting tussen leden van de vijf groepen van onze vereniging. Het onderling volleybal – toernooi werd gehouden in De Wis op zondag 12 november.

Het toernooi viel nu niet in de herfstvakantie en misschien mede daardoor was het aantal aanmeldingen groter dan andere jaren. We hadden nu de luxe dat de teams bijna allemaal twee reservespelers hadden.

Uit het aantal aanmeldingen waren door Ben Wijnen vier zo gelijkwaardig mogelijke teams samengesteld. Om 12:30 uur waren de deelnemers aanwezig en werd door Hart in Actie een kopje koffie of thee aangeboden.

Na een warming – up werd om ca. 13:00 uur gestart met de zes wedstrijden van telkens 20 minuten , waarbij voor de tweede set na 10 minuten werd gewisseld van speelhelft. Er was gekozen voor de namen van vier roofvogels. De Sperwers, Buizerds, Haviken en Valken werden aangemoedigd door familieleden en reserve – teamleden.

Vanaf de tribune klonk luid applaus bij mooie acties of fraaie reddingen of bij lange, spannende rally’s. Er werd sportief maar wel heel fanatiek gespeeld; het ging tenslotte om punten en om de eer! De Buizerds en de Valken streden om de derde en de vierde plaats . Het aantal punten was gelijk in deze halve finale en met een verschil in setstanden van maar één puntje behaalden de Buizerds de derde plaats. De Haviken en de Sperwers gingen de strijd aan om de eerste en de tweede plaats. De Haviken wonnen beide sets en waren daarme e de winnaars van het toernooi.

Iedereen heeft genoten van de sportieve onderlinge strijd, waarbij de goede sfeer , de saamhorigheid en de gezelligheid het belangrijkste waren. De middag werd afgesloten met een lekker stukje vlaai voor de deelnemers en de supporters . Wij willen super markt Jan Linders uit Mill heel hartelijk bedanken voor het sponsoren van de vier vlaaien!

Wij willen ook graag de vrijwilligers van De Wis bedanken voor hun goede zorgen, mede waardoor deze middag zo succesvol is verlopen.