Mieke van de Kolk 12½ jaar secretaris van Hart in Actie en alle jubilarissen op de foto.

Guus Fonteijn, voorzitter van Hart in Actie, feliciteert Mieke van de Kolk omdat zij al 12½ jaar secretaris is van Hart in Actie. Hij vertelt dat in de jaren dat hij nu voorzitter is Mieke zijn steun en toeverlaat is bij zijn werk als voorzitter. Hij prijst haar nauwgezetheid en toewijding waardoor het secretariaat van Hart in Actie picobello voor elkaar is. Mieke ontving uit de handen van Wilma de Klein als dank voor haar inspanningen een boeket bloemen en een dinerbon.

Guus vraagt Theo Emons, Jan Kersten, Antoon van Berloo en Harrie van de Kolk om naar voren te komen. Zij worden door Guus toegesproken die hen bedankt voor hun enthousiasme en trouw aan Hart in Actie.
Bij gelegenheid van hun 25-jarig lidmaatschap ontvangen zij een boeket bloemen uit handen van Wilma de Klein.
Alle jubilarissen Theo Emons, Harrie van de Kolk, Mieke van de Kolk, Antoon van Berloo, Jan Kersten en Corrie Cuppen op de foto in de Wester.

Wilma bezoekt de jubilarissen Hennie van der Duijn en Joop Bens bij hen thuis en bedankt en feliciteert hen met de overhandiging van een boeket bloemen.