“Gezond Leven Event” staat in de steigers

“Gezond Leven Event” staat in de steigers

De voorbereidingen van het “Gezond Leven Event” zijn inmiddels in volle gang. Sportverenigingen uit de Gemeente Mill en Sint Hubert zijn uitgenodigd om hun activiteiten te demonstreren en te promoten. Een groot aantal organisaties en instellingen op het gebied van gezondheid, leefstijl, voeding en sport zijn gevraagd om aanwezig te zijn met een informatieve stand en het geven van workshops. De eerste gesprekken zijn gestart om bedrijven die gezonde en lekkere voeding aanbieden te vragen deel te nemen.

Het wordt een “Gezond Leven Event” met zo’n beetje alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl, gezonde voeding, bewegen en sport. Een enerverend en informatief Event voor jong en oud en voor elk wat wils:

  • Een mini-symposium, interessante workshops en een gezondheidsplein met informatiestands op het gebied van gezondheid, leefstijl, voeding en sport.
  • Een lekker & gezond plein waar streekproducten worden gepresenteerd met suggesties voor gezonde menu’s en heerlijke hapjes.
  • Een sportplein waar sportverenigingen, bedrijven en stichtingen uit de Gemeente Mill en Sint Hubert hun sportactiviteiten presenteren en promoten.

Gezien de vele positieve reacties van verenigingen en organisaties waaronder City Resort Mill (voorheen Fitland) is de verwachting dat tussen de 1.500 en 2.000 bezoekers het Event zullen bezoeken.

Met City Resort Mill zijn afspraken gemaakt om het Event maximaal uit de verf te laten komen waarbij City Resort Mill heeft toegezegd ook optimaal te participeren.